προφητείες

Κοσμάς o Αιτωλός   Ιωάννης o Θεολόγος  Ηράκλειτος, Κομφούκιος    Νοστράδαμος  

 

  Μαλαχίας

Ο καθολικός άγιος, έζησε τον 12ο αιώνα μ.Χ. και έγραψε προφητείες που αναφέρονται στους μελλοντικούς Πάπες της καθολικής εκκλησίας. Ο Αγιος Μαλαχίας έγραφε κρυπτογραφικά τις προφητείες του δίνοντας για κάθε μελλοντικό Πάπα και μία αινιγματική φράση. Το σημαντικό σε αυτές τις προφητείες είναι ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μαλαχία μετά τον  Πάππα Ιωάννη Παύλο απομένουν μόνο δύο Πάπες. Ο ένας αναφέρεται με την κρυπτογραφική φράση για τη δόξα της ελιάς που υπονοεί ότι στην εποχή του ο Ελληνισμός ή η Ορθοδοξία μετά από κάποια περιπέτεια θα σταθεί εκεί που του αξίζει. Η προφητεία για τον τελευταίο Πάπα τον Πέτρο τον Ρωμαίο αποκαλύπτει ότι φοβερές δοκιμασίες θα έχουν σαν αποτέλεσμα την κατάργηση του Παπικού θρόνου.

 
Εντγκαρ Κέυση

Ηταν σχεδόν αγράμματος αλλά κατά τη διάρκεια υπνώσεων είχε το χάρισμα να ανακαλύπτει θεραπευτικές μεθόδους που ξάφνιαζαν τους επιστήμονες και να κάνει προβλέψεις που πολλές από αυτές έχουν επαληθευτεί. Ο Κέυση προβλέπει ότι γύρω στο 2000 ή 2001 θα υπάρξουν προβλήματα με τη μετατόπιση των πόλων της γης και μία νέα εποχή θα αρχίσει για ολόκληρο τον κόσμο. Πρόδρομο σημάδι αυτών των προβλημάτων θα είναι συχνοί σεισμοί στη Μεσόγειο και η ενεργοποίηση του ηφαστείου της Αίτνας. Ισχυρίζεται επίσης ότι τον Ιανουάριο του 2000 μία κοσμική καταιγίδα θα κτυπήσει τη γη και άνεμοι μεγάλης έντασης θα δημιουργήσουν προβλήματα και εναλλακτικές θερμοκρασίες από κρύο σε ζέστη. Ηδη άνεμοι μεγάλης έντασης έπληξαν την Ευρώπη και δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε την αστρολογική άποψη που εντοπίζει δύο χαρακτηριστικά σημάδια στον ουρανό για τη διετία 1999-2000. Το ένα αφορούσε το καλοκαίρι του 1999 όπου αρκετοί πλανήτες σχημάτισαν έναν σταυρό και το δεύτερο η άνοιξη του 2000 όπου πολλοί πλανήτες συναθροίζονται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζοντας από εκεί αρνητική γωνία με τον πλανήτηουρανό. Ολα αυτά είναι δείκτες μεγάλης έντασης που θα δημιουργηθεί πάνω στη γη. Συνοψίζοντας και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα αναφέρουν οι περισσότερες προφητείες καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να αναμένουμε μέσα στα επόμενα χρόνια κάποια έντονα γεωλογικά και καιρικά φαινόμενα πάνω στη γη που θα προηγηθούν ενός πολέμου που θα επακολουθήσει και ο οποίος άν επαληθευτούν οι προφητείες θα έχει σαν πεδίο διεξαγωγής των μαχών του την περιοχή γύρω από την Κωνσταντινούπολη

 
Παράκελσος
Γερμανός Γιατρός που γεννήθηκε το 1493 και άφησε τις προφητείες του σε 32 εικόνες με μικρά επεξηγηματικά κείμενα που καλύπτουν την περίοδο μέχρι το 2340. Για την περίοδο 1992 έως 2016 μας παρουσιάζει την εικόνα ενός ερημίτη με την διευκρίνιση ότι ο άνθρωπος θα πέσει από το επίπεδο της σοφίας σε πολύ χαμηλές σφαίρες χρησιμοποιώντας καταστροφικά την τεχνολογία με αποτέλεσμα να γίνει ο ίδιος υπεύθυνος για τη δυστυχία και την ερήμωση που θα επέλθει στη γη.