ονειροκρίτης

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω


Θάλασσα: Αν δεις τη θάλασσα να είναι ήσυχη χωρίς κύμα θα έχεις επιτυχία σε ότι σκέφτεσαι να κάνεις και ερωτική χαρά. Αν είναι ταραγμένη και θολή πρόσεξε γιατί θα έχεις οικονομικές στεναχώριες. Αν περπατάς επάνω στη θάλασσα, αν είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο, αν είσαι ήδη παντρεμένος θα κερδίσεις μια δίκη ή λεφτά. Αν δεις ότι κινδυνεύεις να πνιγείς θα πάθει μικρό ατύχημα, αν σωθείς από τον πνιγμό θα σωθείς από μεγάλο κίνδυνο. Αν πνιγείς και πεθάνεις πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου θα σε οδηγήσει στην καταστροφή. Αν πέφτεις στη θάλασσα για να κολυμπήσεις θα μπλεχτείς σε μια άσχημη υπόθεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν κοιτάς τη θαλασσα και είναι καθαρά τα νερά της θα ακούσεις κάτι ευχάριστο για σένα, αν είναι βρώμικη όμως και με διάφορα αντικείμενα τότε είναι δυσάρεστα. Αν δεις ότι πίνεις θαλασσινό νερό θα αρρωστήσεις με το στομάχι σου. Αν είσαι στη θάλασσα με βάρκα μπορεί να κερδίσεις κάποιο λαχείο. Αν ψαρεύεις στη θάλασσα θα έχεις πρόταση γάμου.

θαμμένος ζωντανός: Αν ονειρευτείτε πως σας έχουν θάψει ζωντανό, σημαίνει ότι πρόκειται να διαπράξετε ένα μεγάλο λάθος, που οι αντίπαλοι σας δε θ' αργήσουν να το εκμεταλλευτούν για να σας βλάψουν. Αν δείτε πως βγαίνετε από τον τάφο, ο αγώνας που κάνετε για κάτι θα έχει καλό αποτέλεσμα.
Θάνατος: Αν δεις ότι πέθανε κάποιο παιδί σου ή θα αποκτήσεις και άλλο παιδί ή το παιδί σου αυτό θα αποκτήσει δόξα και μακροζωία. Αν δεις ότι πεθαίνουν οι γονείς σου, τυχερά κέρδη θα έχεις ή και κληρονομιά. Αν βλέπεις ότι πεθαίνεις εσύ ο ίδιος θα μάθεις μια πολύ ευχάριστη είδηση για δικούς σου ανθρώπους. Αν δεις ότι πεθαίνει κάποιος που λείπει στα ξένα, τότε θα επιστρέψει. Αν όμως δεις άνθρωπο που έχει πεθάνει στην πραγματικότητα και τον βλέπεις να πεθαίνει θα χάσεις κάποιο δικό σου συγγενή. Αν δεις κάποιον να πεθαίνει και αμέσως να ανασταίνετε θα έχεις στεναχώρια μέσα στο σπίτι σου.

θαυμασμός: Αν δείτε πως σας θαυμάζουν, σημαίνει ότι θα πίκρες και θλίψεις θα πάρεις, είναι κολακείες και κάποιοι θέλουν να σας εξαπατήσουν.
θεία Κοινωνία: Αν ονειρευτείτε πως κοινωνάς σημαίνει πως έχετε μετανιώσει για κάτι κακό που είχατε κάνει και θα επανορθώσετε με μεγάλη επιτυχία. Επίσης σημαίνει επιτυχία στη δουλειά σας, μία καινούρια ερωτική σχέση που θα καταλήξει σε γάμο και για οποιονδήποτε άλλον κοινωνά εκτός από εσάς πρόοδος και δόξα. Μόνο σε περίπτωση που προσπαθήσετε στην Αγία Τράπεζα να κοινωνήσετε και δεν τα καταφέρετε τότε σας περιμένουν άσχημες μέρες.

Θειάφι:Αν δείτε στο όνειρο σας θειάφι, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους, αν δεν επανορθώσετε τα λάθη που κάνατε σε κακόπιστες δοσοληψίες.
Το θειάφι σημαίνει επίσης ερωτική αποτυχία ή ασθένεια.

Θεός: Αν δεις τον ύπνο σου κάποιον τον οποίον πιστεύεις ότι είναι ο Θεός και αυτός είναι γαλήνιος και ήρεμος τότε έχεις καλά κέρδη και ευτυχία. Αν όμως είναι θυμωμένος τότε σημαίνει ότι η συμπεριφορά σου προς τους συνανθρώπους σου δεν είναι καλή και θα σε βλάψει ανεπανόρθωτα. Αν Τον προσκυνάς, τάζεις τάματα ή σου μιλά σημαίνει ότι αν είσαι άρρωστος θα αναρρώσεις γρήγορα, αν έχεις οικονομικά προβλήματα θα τα προσπεράσεις, αν είσαι άνεργος σύντομα θα βρεις δουλειά, θα έχεις μακροζωία, καλό και ήσυχο θάνατο.

Θηλασμός: Αν βλέπεις στον ύπνο σε βυζαίνει μικρό παιδί πρόσεξε να μην ντροπιαστείς για αυτά που κάνεις ή μαλώσεις με το σπίτι σου, σε κλέψουν άτομα που θεωρείς έμπιστα. Αν δεις ότι εσύ βυζαίνεις από άλλον τότε θα έχεις χαρές και κέρδη στη δουλειά σου.
Θησαυρός:Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρήκατε θησαυρό, είναι σημάδι ότι θα σας συμπαρασταθούν στην προσπάθεια σας για επιτυχία. Το να ονειρευτείτε ότι χάσατε θησαυρό, σημαίνει ότι θα περάσετε άσχημες ώρες και πιθανόν να απογοητευτείτε από φίλους σας.

Θρόνος: Αν ονειρευτείτε ότι κάθεστε σε θρόνο, σημαίνει ότι θα έχετε σύντομη άνοδο. Αν είναι χρυσός ο Θρόνος όμως σημαίνει ότι υπολογίζετε σε λάθος πράγματα. Αν δείτε ότι κατεβαίνατε από θρόνο, ή σας κατεβάζουν με τη βία θα πρέπει να περιμένετε απογοητεύσεις. Αν δείτε άλλους να κάθονται σε θρόνο, είναι προμήνυμα ότι με τη βοήθεια άλλων θα αποκτήσετε πλούτο.

Θυμός: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε θυμωμένος, σημαίνει ότι σας περιμένει μια δοκιμασία. Επίσης σημαίνει απογοητεύσεις για τους ερωτευμένους ή χωρισμό, ή εχθροί μπορεί να κάμουν νέες επιθέσεις τόσο στην περιουσία σας όσο και στο πρόσωπο σας. Αν δείτε ότι φίλοι ή συγγενείς είναι θυμωμένοι μαζί σας, ενώ εσείς αντιμετωπίζετε το θυμό τους με σύνεση, σημαίνει ότι θα μεσολαβήσετε ανάμεσα σε αντιτιθέμενους φίλους και θα κερδίσετε την ευγνωμοσύνη τους.
 

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω