ονειροκρίτης

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω


Ιλαρά: Αν ονειρευτείτε πως πάσχετε από ιλαρά, σημαίνει πως η δουλειά σας θα σας προκαλέσει στενοχώριες και ανησυχίες. Αν δείτε πως άλλοι πάσχουν από αυτή την αρρώστια, σημαίνει πως θα προβληματιστείτε λόγω της κατάστασης των άλλων.
Ιστός Αράχνης: Αν δείτε ότι μπλεχτήκατε σε ιστό σημαίνει ότι κάτι σας απασχολεί και είστε εσείς αιτία για αυτή τη στεναχώρια. Οι υποθέσεις σας έχουν μπερδευτεί και είναι δύσκολο να τις ξεμπερδέψετε. Αν καταφέρετε να ξεφύγετε από τον ιστό, τότε θα βγείτε "άβρεχτος" από τις άσχημες υποθέσεις σας.

Ιτιά: Αν δείτε στο όνειρο σας ότι θαυμάζετε ιτιά και είναι ανθισμένη καινούριο ξεκίνημα δουλειάς με επιτυχία. Αν η ιτιά είναι καμένη ή ξερή τότε θα χάσετε μέρος από τα χρήματα σας ή θα στεναχωρεθήτε για θάνατο κάποιου φίλου. Αν κόβετε την ιτιά θα κλάψετε για πρόσωπο σας αγαπημένο. Αποχωρισμό ή τσακωμό. Αν ποτίζετε την ιτιά θα κάνετε ή ευτυχισμένο γάμο ή θα έχετε απρόσμενα κέρδη.

Ίλιγγος: Γενικά ο ίλιγγος είναι στεναχώριες και προβληματισμοί και θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που θα βρεθούν μπροστά σας. Πρέπει να προσπαθήσετε να απομακρύνετε πρόσωπα που και στη πραγματικότητα σας προκαλούν ίλιγγο και δυσκολεύουν τη ζωή σας.

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω