ονειροκρίτης

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω


Ήλιος: Αν δείτε στο όνειρο σας ήλιο λαμπερό, σημαίνει ότι θα πάρετε ευχάριστα γεγονότα και υποσχέσεις.
Αν είναι μεσημέρι και ο ήλιος λάμπει, αυτό επιβεβαιώνει την ωριμότητα κάθε φιλοδοξίας σας και προλέγει ατέλειωτες απολαύσεις.
Αν βλέπετε τη δύση του ηλίου, είναι σημάδι χαράς και ευημερίας. Αν ονειρευτείτε ήλιο να λάμπει μέσα από σύννεφα, είναι προμήνυμα δυσκολιών που βρίσκονται όμως στο τέλος τους. Αν δείτε έκλειψη ηλίου, είναι σημάδι δύσκολης εποχής που θα έρθει αλλά τελικά θα περάσει και καλύτερες μέρες θα σας βρουν.

Ημέρα κρίσεως:Αν ονειρευτείτε μια τέτοια μέρα, είναι προειδοποίηση για να προσέξετε τις υποθέσεις σας και τους φίλους σας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι πρέπει να στρέψει την προσοχή της σε έναν άνθρωπο τίμιο που βρίσκεται κοντά της και να σταματήσει να επιδιώκει σχέσεις με πρόσωπα ανώτερα από εκείνη.

Ημερολόγιο: Αν ονειρευτείτε ότι κρατάτε ημερολόγιο, είναι σημάδι ότι θα είστε πάρα πολύ τακτικός και συστηματικός στις συνήθειες σας σε όλο το χρόνο. Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα ημερολόγιο, θα πάρετε απογοήτευση από τους υπολογισμούς σας και οικονομικές δυσκολίες.

Ηφαίστειο:Αν βλέπεις από μακριά ηφαίστειο με φλόγες και λάβα, μεγάλες ταραχές θα γίνουν μεταξύ φίλων, ή θα ακούσεις για πόλεμο ή πυρκαγιά. Αν πηγαίνεις προς το ηφαίστειο οι ταραχές μέσα στο σπίτι σου. Αν οι φλόγες αυτές έρχονται προς το σπίτι σου και το φωτίζουν τότε θα κερδίσεις μια δικαστική υπόθεση. Αν καίγεται από αυτήν το σπίτι σου θα σε κατηγορήσουν και θα το μάθεις.

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω