ονειροκρίτης

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω


Γάιδαρος: Αν βλέπεις γάιδαρο οι υποθέσεις που έχεις ξεκινήσει θα επιτύχουν αλλά με πολλή καθυστέρηση. Αν είσαι πάνω σε γάιδαρο ή βλέπεις πάρα πολλούς μαζί πρόσεχε γιατί δεν συμπεριφέρεσαι καλά στη κοινωνία και θα εξευτελιστείς. Αν πέσεις από γάιδαρο και είσαι άντρας θα σε εξευτελίσει η γυναίκα με την οποία έχεις σχέση. Αν ακούς γάιδαρο να γκαρίζει θα μάθεις νέα πολύ άσχημα για σένα.

Γάλα: Αν δεις ότι είσαι μωρό και θηλάζεις από γυναίκα θα αρρωστήσεις. Αν όμως είσαι έγκυος το μωρό που θα κάνεις έχει πολύ καλή υγεία. Αν είσαι γυναίκα και περιμένεις γάμο, και δεις ότι θηλάζεις θα παντρευτείς ένα πολύ καλό άντρα. Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι θηλάζεις και είσαι φτωχός στη ζωή, γρήγορα θα σου έρθουν κέρδη. Αν βλέπεις ότι χύνεις γάλα φασαρίες, συγχύσεις. Α έχεις γάλα απλά στο δοχείο και είσαι έτοιμος να το πιεις, ευχάριστες καταστάσεις στα οικογενειακά σου. Αν δεις ότι πουλάς γάλα, δυσκολίες θα σε βρουν στη δουλειά σου, ενώ αν είσαι γυναίκα και πουλάς ή σου πουλούν γάλα πρόσεξε γιατί θα κάνεις σχέση ερωτική με πολύ κακό άτομο.

Γάμος: Αν δεις ότι είσαι σε γάμο με μουσική κάποιος στενός συγγενής σου θα πεθάνει. Αν ο γάμος είναι χωρίς παπά και χωρίς μουσική, αν είσαι ανύπαντρος θα έχεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις και αν είσαι παντρεμένος θα έχεις δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις. Αν είστε ήδη παντρεμένοι και βλέπετε ότι παντρεύεστε στον ύπνο σας το ίδιο άτομο θα έχεις πολλά τυχερά κέρδη. Αν δεις την γυναίκα σου ότι παντρεύετε με άλλον ο γάμος σου μάλλον κινδυνεύει από χωρισμό. Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα.
Αν είσαι έγκυος και βλέπεις όνειρο ότι παρευρίσκεσαι σε γάμο, το παιδί θα έχει πολύ καλή τύχη κα φήμη στη ζωή του. Αν δεις ότι γίνεσαι γαμπρός, αν είσαι ήδη παντρεμένος πρόσεχε από μικροατυχήματα και ασθένεια.

Γάτα: Αν δεις γάτα στη στέγη του σπιτιού σου κάποιος από το σόι σου θα αρρωστήσει. Αν δεις ότι σε γρατζουνάει γάτα, πρόσεξε γιατί η υπόληψη σου κινδυνεύει. Το ίδιο και όταν την ακούς να νιαουρίζει. Αν χαϊδεύεις γάτα να ξέρεις ότι γύρω σου οι φίλοι σου σε κολακεύουν μόνο για να κερδίσουν από σένα. Αν απλώς βλέπεις γάτα να ξέρεις ότι κάποιος σε κλέβει, είτε μέσα στο σπίτι σου είτε στη δουλειά σου. Αν η γάτα είναι θυμωμένη μαζί σου και θέλει να σου επιτεθεί θα μαλώσεις με κάποιο αγαπητό σου πρόσωπο.

Γελώ: Αν δεις ότι γελάς θα μάθεις άσχημα νέα. Αν γελούν άλλοι θα γίνεις αιτία να λυπηθούν και να κλάψουν άτομα τα οποία αγαπάς. Αν ακούς γέλια χωρίς να τα βλέπεις είναι δυσάρεστες ειδήσεις.

Γένια: Αν βλέπεις ότι έχεις γένια μεγάλα, ο κόσμος σε αγαπά και θέλει να βρίσκετε μαζί σου, αλλά έχεις και πολύ άγχος. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη και βλέπεις ότι έχεις γένια γρήγορα θα παντρευτείς. Αν όμως είσαι παντρεμένη σημαίνει χωρισμός, εκτός αν είσαι έγκυος που τότε σημαίνει θα κάνεις αγόρι. Αν δεις ότι ξεριζώνεις τα γένια σου, θα πετύχεις καλή γυναίκα στο γάμο σου. Αν σου ξεριζώνουν άλλοι τα γένια, θα χάσεις ή συγγενή ή χρήματα. Αν ξυρίζεις τα γένια σου ή σε ξυρίζουν θα απαλλαγείς από πολλές στεναχώριες και άγχη.

Γάντια:Αν ονειρευτείτε πως φοράτε καινούργια γάντια, προσέξτε τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Ίσως αντιμετωπίσετε δικαστικά προβλήματα και στη δουλειά σας, τα οποία θα ξεπεράσετε με επιτυχία.
Αν δείτε πως φοράτε παλιά ή κουρελιασμένα γάντια, προσέξτε να μην σας κλέψουν ή να χάσετε κάτι προσωπικό σας. Αν δείτε πως χάσατε τα γάντια σας, θα σας εγκαταλείψουν και θα σας προδώσουν. Αν δείτε πως βρήκατε ένα ζευγάρι γάντια, σημαίνει πως θα παντρευτείτε ή θα αρχίσετε μια καινούργια σχέση. Για τον άντρα που θα ονειρευτεί πως περνά στα χέρια μιας κυρίας γάντια σημαίνει πως η σύντροφος του θα τον εκθέσει.
Αν δείτε πως βγάζετε τα γάντια σας, σημαίνει ότι απαλλάσσεσαι από φροντίδες και προβλήματα.

Γέννα:Αν η γυναίκα που θα δει στον ύπνο της πως γέννησε, είναι σημάδι μεγάλης χαράς και προμήνυμα καλής κληρονομιάς.
Αν είναι γυναίκα ανύπαντρη, σημαίνει απώλεια αρετής και εγκατάλειψη από τον εραστή της. Αν είναι γυναίκα έγκυος στην πραγματικότητα και δει πως γεννάει σημαίνει ότι το παιδί της θα αποκτήσει φήμη και δόξα στη ζωή και θα έχει μεγάλη τύχη.

Γεράκι:Αν ονειρευτείτε γεράκι, σημαίνει αγαπητά σας πρόσωπα θα σας κοροϊδέψουν. Αν προσπαθήσετε στο όνειρο σας να το σκοτώσετε, σημαίνει πως θα υπερνικήσετε εμπόδια μετά από σκληρό αγώνα. Αυτό το όνειρο δείχνει επίσης πως κοντά σας βρίσκονται εχθροί που προσπαθούν να επωφεληθούν από το παραμικρό σας λάθος. Αν δείτε όμως πως καταφέρατε να τα διώξετε από κοντά σας, χωρίς να πληγωθεί κανείς, σημαίνει πως θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αν δείτε ένα ψόφιο γεράκι, σημαίνει πως οι εχθροί σας θα εκλείψουν. Αν το δείτε να μιλά, είναι προμήνυμα ότι κάποιο παλιό σκάνδαλο θα βγει στη επιφάνεια και η σύνδεση του με το πρόσωπο σας θα σας βλάψει.
Αν δείτε γεράκι να κάθεται σε σιδηροτροχιά, σημαίνει πως κάποιο δυστύχημα και απώλεια θα σας βρει. Αν δείτε πολλά γεράκια στον ύπνο σας, σημαίνει γενικά λόγια άτοπα ή κουτσομπολιά τα οποία θα σας βλάψουν.

Γεύμα:Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε μόνοι σας, σημαίνει ότι κάποιον περιμένετε να έρθει ο οποίος δεν το έχει σκοπό. Αν είσαι νέα κοπέλα και ονειρευτείς ότι γευματίζεις με τον εραστή σου σημαίνει ότι θα έχετε διαφωνίες. Αν το γεύμα όμως γίνεται σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, τότε σημαίνει το αντίθετο. Αν δείτε πως είσθε καλεσμένος, μαζί με άλλους πολλούς επισκέπτες, σε γεύμα, σημαίνει ότι θα φιλοξενηθείτε από πρόσωπα που θα σας προσφέρουν πολλές εξυπηρετήσεις ή θα έχεις άνοδο σε κάποιο τομέα της ζωή σου.

Γέφυρα:Αν δείτε στον ύπνο σας γέφυρα γκρεμισμένη, μελαγχολία θα έχετε από απώλεια πολύτιμων κτημάτων και θλιβερές καταστάσεις σας αναμένουν. Για ένα ερωτευμένο άτομο, προμηνύει διαφωνίες, καυγάδες και χωρισμό. Αν δείτε πως περνάτε γέφυρα, σημαίνει ότι τελικά θα υπερνικήσετε τις δυσκολίες που ορθώνονται μπροστά σας. Αν δείτε γέφυρα να καταρρέει μπροστά σας, φυλαχτείτε από την προδοσία και από ψεύτικους θαυμαστές. Επίσης προσέξτε τον τρόπο που φέρεστε στους συνανθρώπους σας γιατί δεν είναι ο σωστός. Αν κάτω από τη γέφυρα δείτε να κυλούν ξάστερα νερά, έρχεται αφθονία. Αν όμως τα νερά είναι θολά και ταραγμένα, τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι απογοητευτικά.

Γιατρός: Αν ονειρευτείτε γιατρό, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα έχει η υγεία σου και το έχεις παραμελήσει, πρέπει να το κοιτάξεις. Για μια νέα κοπέλα που θα δει πως ετοιμάζεται να παντρευτεί γιατρό, σημαίνει ο άντρας που έχει σχέση μαζί της, θα την ξεγελάσει. Αν είναι άντρας και βλέπει γιατρό ότι τον εξετάζει, να προσέξει στη δουλειά του γιατί κάποιος από τους συνεργάτες του θέλει να τον βλάψει.

Γίγαντας: Αν ονειρευτείτε γίγαντας να παρουσιάζεται μπροστά σας, σημαίνει πως κάποιος θέλει να σας βλάψει ή θα αντιμετωπίσετε συναγωνισμό στη δουλειά σας. Αν βλέπετε ότι παλεύετε με γίγαντα και τον νικήσετε σημαίνει πως θα καταπολεμήσετε τους εχθρούς σας και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια στη δουλειά σας. Αν σας νικήσει σημαίνει το αντίθετο.

Γίδα: Αν δείτε πολλές γίδες στον ύπνο σας σημαίνει ότι οι δουλείες που ετοιμάζετε θα πάνε καλά και πιθανόν να κληρονομήσετε κάποιο μακρινό συγγενή. Αν οι γίδες πέφτουν και ψοφούν οι απομακρύνονται από τον χώρο, προβλήματα στη δουλειά σας και απώλεια χρημάτων. Αν κάποια γίδα σας ορμά, προσέξετε τους εχθρούς σας που θα προσπαθήσουν να μάθουν σχέδια της δουλειάς σας.
Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως μαλώνει με γίδα ή τράγο, σημαίνει πως θα χάσει την υπόληψη της λόγω της κακής διαγωγής της.
Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως πίνει από γίδα γάλα, σημαίνει πως θα παντρευτεί για λεφτά και δεν θα απογοητευτεί.

Γιορτή: Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Αν μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως μέσα σε αυτή τη γιορτή ψάχνει να βρει κάποιο άτομο σημαίνει πως θα βρει το ταίρι της σύντομα. Αν ξαφνικά από την γιορτή εξαφανιστούν όλοι και μείνετε μόνοι εσείς που βλέπετε το όνειρο, στεναχώρια στα αισθηματικά σας.

Γιος: Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα. Αν τον δείτε άσχημο και να υποφέρει από κακή υγεία, προβλήματα τα οποία θα υποστεί και στο τέλος θα ξεπεράσει με τη δική σας βοήθεια.

Γλύκισμα: Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα σας στεναχωρέσουν δικοί σας άνθρωποι. Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, κάποιο αγαπητό σας πρόσωπο θα σας προδώσει ή οι φίλοι σας θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Εκείνη που θα ονειρευτεί ότι ψήνει γλυκά, σημαίνει ότι θα έχει οικογενειακές διαφωνίες και προσοχή στα κουτσομπολιά τα οποία θα προκαλέσει η ίδια και θα φέρουν ταραχές.

Γλύπτης:Αν δείτε στ' όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα. Για γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ο σύζυγος ή ο εραστής της είναι γλύπτης, σημαίνει ότι θα ευνοηθεί από πρόσωπα με υψηλές θέσεις.

Γλίστρημα: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι γλιστράτε, σημαίνει απογοητευτικές διαπραγματεύσεις, και για τους ερωτευμένους προμηνύεται χωρισμός. Επίσης στεναχώρια στα επαγγελματικά σας και πιθανότατα με τους συγγενείς σας διαπληκτισμούς.

Γούνα: Αν ονειρευτείτε πως είστε ντυμένος με γούνα, σημαίνει ότι κοκορεύεσαι πολύ και πρόσεχε αυτά που λες γιατί θα γίνεις περίγελος. Αν δείτε ότι σας χαρίζουν μια ακριβή γούνα, προβλέπονται τιμές και πλούτη. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως φοράει ακριβή γούνα, σημαίνει πως θα παντρευτεί μεγάλο άντρα με πολλά λεφτά.

Γουρούνια:Το να ονειρευτείτε παχιά, καλοθρεμμένα γουρούνια να τρώνε μέσα στις λάσπες προσέξτε τις αλλαγές στις επιχειρήσεις σας και τις συμφωνίες που θα κάνετε γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Ή προσέχετε τους συνανθρώπους γύρω σας στο αν είναι σωστοί απέναντι σας. Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε φωνές γουρουνιών, σημαίνει πως θα έχετε άσχημα νέα από φίλους που λείπουν και θα λυπηθείτε από κάποιο θάνατο ή από τις λανθασμένες προβλέψεις σας. Αν ονειρευτείτε πως ταΐζετε δικά σας γουρούνια, σημαίνει πως θ' αυξηθεί η ιδιοκτησία σας.
Αν δείτε πως διαπραγματεύεστε γουρούνια, σημαίνει πως θα κάνετε μεγάλη περιουσία μετά από σκληρή δουλειά.

Γράμμα: Αν δείτε στον ύπνο σας γράμμα, σημαίνει ότι θα πάρεις νέα τα οποία περίμενες σύντομα. Αν δείτε ότι γράψατε γράμμα, σημαίνει ότι το πρόσωπο που έχεις σχέσεις το ζηλεύεις και το καταπιέζεις. Αν ονειρευτείτε πως λάβατε ανώνυμο γράμμα, σημαίνει ότι θα πληγωθείτε από πρόσωπο που δεν το υποψιάζεστε.

Γύμνια: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, σημαίνει ότι η συμπεριφορά σας δεν είναι σωστή και θα εκτεθείτε στην κοινωνία και ότι είστε αρκετά επιπόλαιοι. Αν ονειρευτείτε άλλους γυμνούς, σημαίνει ότι κάποιος θα σας εκθέσει και θα σας προδώσει. Αν ονειρευτείτε ότι είστε ξαφνικά χωρίς ρούχα και προσπαθείτε να σκεπάσετε τη γύμνια σας, σημαίνει ότι επιδιώξατε απαγορευμένες απολαύσεις, αντίθετες με τα ευγενικά σας αισθήματα, και προσπαθείτε τώρα να επανορθώσετε.

Γυναίκα: Αν δεις απλά γυναίκα στον ύπνο σου, περίμενε στεναχώρια ή ελαφριά αρρώστια. Αν ονειρευτείτε γυναίκα μελαχρινή και ωραία και σου μιλάει γλυκά περίμενε καλή έκβαση στις υποθέσεις σου. Αν φοράει μαύρα ρούχα θα λάβεις στενάχωρο μήνυμα. Αν τα ρούχα της είναι άσπρα μπορεί να έχεις ακόμη και προαγωγή σε κάποιο τομέα. Αν είναι ξανθή με καλοχτενισμένα μαλλιά τότε θα λάβεις ευχάριστο μήνυμα και τυχερό. Αν φοράει κόκκινα ρούχα, κάτι απρόσμενο σε περιμένει και αν είσαι ανύπαντρος/η, ακόμη και γάμο. Αν σε χαϊδεύει γυναίκα θα απαλλαγείς από μεγάλες στεναχώριες. Αν προσπαθήσεις να σκοτώσεις γυναίκα πρόσεχε γιατί κάνεις κάτι κακό στη ζωή σου και θα το πληρώσεις ακριβά. Αν σε σκοτώνει αυτή δόξα και τιμές σε περιμένουνε. Αν ζητάς γυναίκα σε γάμο και σε δέχεται θα έχεις επιτυχίες στη ζωή σου. Αν όμως δεν σε δέχεται πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου.

Γύφτος:Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεστε κατασκήνωση γύφτων, είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν μια σημαντική πρόταση και εσείς θα ερευνήσετε τη θέση των άλλων απέναντι σας και θα λάβετε τα μέτρα σας. Για τη γυναίκα που θα δει πως ένας γύφτος ή γύφτισσα της λέει τη μοίρα της, είναι προμήνυμα βιαστικού και απερίσκεπτου γάμου. Αν είναι ήδη παντρεμένη, θα κάνει μια άδικη σκηνή ζηλοτυπίας στον άντρα της. Για τον άντρα που θα δει πως μιλά με γύφτο, προβλέπεται σημαντική απώλεια της περιουσίας του.
Αν δείτε πως κάνετε συναλλαγές με γύφτους, σημαίνει πως θα χάσετε λεφτά εν γνώσει σας. Αυτό το όνειρο δείχνει πως τα υλικά πράγματα έχουν την πρώτη θέση στην ζωή σας.

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω