ονειροκρίτης

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω


Βάλτος: Αν δεις ότι έπεσες σε βάλτο και δεν μπορείς να σηκωθείς μια δουλεία σου δεν θα πάει καλά. Αν δεν μπορείς να βγεις από τον βάλτο, ασθένεια σοβαρή. Αν υπάρχει βάλτος μπροστά σου, εμπόδια θα έχει από συγγενείς και φίλους.

Βαμβάκι: Αν βλέπεις βαμβάκι πρόσεχε να μην αρρωστήσεις από αιτία δική σου. Αν κοιμηθείς πάνω σε βαμβάκι πρόσεξε γιατί θα πάρεις σοβαρή στεναχώρια. Αν βλέπεις ότι φυτεύεις βαμβάκι δεν προσέχεις την διατροφή σου και θα σου κάνει κακό. Αν δίνεις σε άλλον βαμβάκι, θα είσαι αιτία να στεναχωρεθεί πολύ κάποιος.

Βάπτισμα: Αν δεις ότι βαφτίζεις θα έχεις μεγάλες χαρές στο σπίτι σου. Αν σε βαπτίζει όμως άλλος πρόσεξε από ατυχήματα. Αν βρίσκεσαι σε βάφτιση θα γνωρίσεις ανθρώπους από τους οποίους θα ωφεληθείς. Αν βλέπεις ότι το ταίρι σου βαφτίζετε να ξέρεις ότι σε αγαπά πολύ και είναι πιστό.

Βαρέλι: Αν έχεις άδεια βαρέλια πρόσεχε γιατί τα ανοίγματα είναι περισσότερα από ότι μπορείς. Αν είναι γεμάτο ξύδι, θα έχεις στεναχώριες και πίκρες. Αν έχει νερό, γρήγορα θα περάσει στεναχώρια, αν είναι γεμάτο κρασί οι δουλειές σου θα πάνε καλά και θα κερδίσεις χρήματα.

Βάρκα: Αν είσαι μέσα σε βάρκα και σε θάλασσα ήσυχη και ήρεμη θα απαλλαγείς από μεγάλη στεναχώρια, αν η θάλασσα είναι ταραγμένη, μεγάλη ταραχή θα περάσεις. Αν στη βάρκα μέσα μπαίνουν νερά και κινδυνεύεις να πνιγείς άδικα κοπιάζεις και αγωνίζεσαι. Εάν κωπηλατείς κάποιος συγγενείς σου θα αρρωστήσει βαριά. Αν βγάζεις τη βάρκα έξω από το νερό θα απαλλαγείς από εχθρούς σου.

Βάτραχος: Αν ακούσεις βάτραχο να φωνάζει πρόσεχε γιατί οι φίλοι γύρω σου δεν είναι αληθινοί. Αν βλέπεις βάτραχο και προσπαθείς να τον πιάσεις εχθροί σου θα προσπαθήσουν ε να σου κάνουν κακό από το οποίο θα ξεφύγεις. Αν δεις κάποιο βάτραχο να γίνετε άνθρωπος θα κατηγορηθείς σοβαρά. Αν δεις πολλά βατράχια πρόσεχε μην χάσεις χρήματα ή ακούσεις δυσάρεστα νέα.

Βιασμό: Αν δεις εσύ ότι κάνεις βιασμό, χρωστάς λεφτά και οι δανειστές σου θα σε κατατρέξουν. Αν βλέπεις εσύ ότι βιάζουν άλλον, κάτι άσχημο που έκανες θα αποκαλυφθεί. Αν δεις ότι σε βιάζουν, σοβαρά προβλήματα θα λυθούν. Αν είσαι μικρή κοπέλα και σε βιάζουν κάποιος έρωτας σου θα αποτύχει.

Βόδι: Αν δεις βόδι να οργώνει τη γη θα έχεις φοβερά κέρδη. Αν δεις πολλά βόδια περίμενε στεναχώριες. Αν αυτά τα βόδια μουγκρίζουν κάποιος μακρινός σου συγγενής θα πεθάνει. Αν δεις δύο βόδια να μαλώνουν κάποιος κολλητός σου φίλος θα γίνει εχθρός σου. Αν τρως βόδι, η οικογένεια σου θα περάσει ευχάριστες καταστάσεις.

Βουνό: Αν δεις βουνό χιονισμένο αλλά είναι κατακαλόκαιρο, αν είσαι ανύπαντρος θα κάνεις κακό γάμο. Αν το βουνό είναι ξερό, χωρίς βλάστηση, θα έχεις μεγάλα εμπόδια στις υποθέσεις σου και στη δουλειά σου. Αν όμως είναι καταπράσινο το μέλλον σου θα είναι λαμπρό. Αν βλέπεις ότι ανεβαίνεις βουνό μεγάλη τύχη σε περιμένει. Αν κατεβαίνεις το βουνό θα έχεις αποτυχίες και πολλούς εχθρούς. Αν σε σπρώξει κάποιος από το βουνό, κάποιος εχθρός θα σε καταστρέψει. Αν ρίχνεις άλλον εσύ από το βουνό θα νικήσεις τους εχθρούς σου.

Βρακί: Αν στον ύπνο σου βλέπεις ότι φορείς βρακί, τσακωμούς και φασαρίες θα είχες. Αν όμως είσαι ξεβράκωτος θα ξεπεράσεις μεγάλες στεναχώριες και λύπες.

Βραχιόλι: Αν δεις ότι φοράς ή σου χαρίζουν βραχιόλι περίμενε στεναχώριες ή αρρώστια δικού σου ατόμου. Αν εσύ χαρίζεις βραχιόλι πρόσεχε γιατί είσαι άπιστο άτομο. Αν αγοράζεις βραχιόλι θα υπάρξει νέο άτομο στη ζωή σου ερωτικά.

Βρέφος: Αν δεις ότι έχεις μωρό, βάσανα σε περιμένουν. Αν κλαίει θα έχεις ελαφριά αρρώστια. Αν πεθαίνει το μωρό μεγάλη χαρά περίμενε. Αν δεις πολλά μωρά και είναι και ωραία θα έχεις λαμπρό μέλλον.

Βροντή: Αν δεις ότι πέφτουν βροντές και αστραπές πολλά κουτσομπολιά εις βάρος σου τα οποία θα σε βλάψουν. Αν είσαι άρρωστος και βλέπεις αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι δεν προσέχεις την υγεία σου και δεν ακολουθείς την σωστή θεραπεία.

Βροχή: Αν βλέπεις βροχή και να είναι χρυσή, αν είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο. Αν είναι αργυρή θα έχεις στεναχώριες χωρίς λόγο. Αν η βροχή παρουσιάζετε ήσυχη χωρίς ανέμους, αστραπές ή βροντές θα έχετε άφθονα υλικά αγαθά.

Βρύση: Αν βλέπετε από τη βρύση να τρέχει καθαρό νερό θα έχετε επιτυχία και κέρδη από δουλειά ή σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν όμως η βρύση τρέχει σταγόνα σταγόνα το νερό ή δεν έχει καθόλου, μέσα στην οικογένεια θα έχει πολλές φασαρίες ή θα πάθεις ζημιές στη δουλειά σου. Αν βλέπεις μια ξένη γυναίκα να μαζεύει νερό από τη βρύση, θα κάνεις μια σχέση με ένα ταίρι πολύ καλό. Αν πίνεις νερό από τη βρύση θα σου έλθει μια ανέλπιστη βοήθεια.

Βυζιά/μαστοί: Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι έχεις μεγάλα βυζιά θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι έχεις πάνω από δύο σημαίνει ότι η ερωτική σου διαγωγή είναι κακή. Αν έχουν γάλα σημαίνει ότι θα κερδίσεις λεφτά.

Α.Β.Γ.Δ.Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Λ.Μ.Ν.Ξ.Ο.Π.Ρ.Σ.Τ.Υ.Φ.X.Ψ.Ω