Γαία   s.o.s!

το πρωτόκολλο του Κιότο

 το ελληνικο σεισμικό τόξο..  επικινδυνοτητα κατασκευων .. το συνδρομο καταπλακωσης ..επαναστατικη μεθοδος προγνωσης σεισμων

 1/1/05

Πέντε δισεκατομμύρια χρόνια πριν μια πύρινη μάζα μπήκε σε τροχιά, με εγγενείς μηχανισμούς και φυσική αυστηρά επιλογή ανέπτυξε ζωή κι έφτασε ως εδώ που συναντιόμαστε.
Αν υποκύψουμε στη σύμβαση πως ο θεός είναι κοινή συμπαντική συνείδηση, πηγαίος κώδικας που παράγει τη ζωή και τους γαλαξίες, απόλυτη αλήθεια, κοινή συνισταμένη της ανθρώπινης θρησκευτικότητας, ωκεανός ενέργειας ή όπως αλλιώς το προτιμάτε, ναι. Πάμε κόντρα στα θεία και θα τιμωρηθούμε. 
Μεταλλάξαμε το κλίμα με ταχύτητα χίλιες φορές μεγαλύτερη απ' ο,τι συνέβαινε ως τώρα, δηλητηριάσαμε την ατμόσφαιρα και το νερό, ανεβάζουμε τη στάθμη της θάλασσας λιώνοντας τα παγόβουνα, καταστρέψαμε τη χλωρίδα και την πανίδα και πια μετατοπίσαμε τον άξονα της γής, ενεργοποιώντας βέβαια τον μηχανισμό που εξισορροπεί και εναρμονίζει τα πάντα, που δεν αναγνωρίζει μικροσυμφέροντα και σκοπιμότητες ανθρώπινες και που τουλάχιστον τρείς φορές ως τώρα κατέστρεψε ολοκληρωτικά πολιτισμούς ανθρώπων με εγωϊστικό προσανατολισμό τόσο οριστικά, που τα ίχνη τους διασώζονται μόνο παραβολικά μέσω όλων των γνωστών θρησκειών. 
Δυστυχώς ο κώδικας που διέπει τη συμβίωση των ανθρώπων είναι φτιαγμένος απο χορηγούς κυβερνήσεων με συμφέροντα αντίθετα με το μηχανισμό της ζωής, αντίθετα με την "απόλυτη αλήθεια" που δε διαπραγματεύεται αλλά εξισορροπεί αμείλικτα τις όποιες ανισορροπίες προκαλεί ο πολιτισμός, απο χορηγούς που εμπορεύονται πετρέλαιο και όπλα, κάνουν πυρηνικές δοκιμές και πολέμους υπο την αντίληψη πως ο πλανήτης είναι κεκτημένο πάγιο και χώνουν στα σπλάχνα του απόβλητα και υποκρισία νομίζοντας πως το απειροελάχιστο που ζούμε στην αιωνιότητα είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό, χορηγούς που αύριο θα τελέσουν μνημόσυνα και θα πουν εύσχημα πως είναι απο Θεού επιδιώκοντας πίστωση  χρόνου για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.
Κατανοητή η υποχρέωση των ειδικών να δίνουν αναφορά πρώτα σε πολιτικά πρόσωπα, κατανοητή η ανεπάρκεια των δύσμοιρων πολιτικών να ανταποκριθούν μη έχοντας τη γνώση, το σθένος ή τα μέσα, κατανοητή η στάση των ΜΜΕ που θεωρούν είδηση πως διέκοψε το όποιο CNN το πρόγραμμά του παρά το ίδιο το γεγονός και οι αιτίες ή οι δυνατότητες αναστροφής, μα ακατανόητη η αδυναμία σχεδόν επτά δισεκατομμυρίων ανθρώπων να αποκλείσουν οικονομικά εκείνα τα συμφέροντα που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ολική καταστροφή του πλανήτη.
Αμέριμνοι όλοι, παίζοντας με τα καθρεφτάκια που πάντα έδινε ο πολιτισμός σε ανυποψίαστους ευδαίμονες υπο σφαγήν και τώρα γίναν οθόνες tft και plasma, ανησυχούμε μόνο μπροστά στην προφανή καταστροφή για λίγο για να ξαναγυρίσουμε στις ενασχολήσεις μας ήσυχοι την επομένη.
Η διαδικασία ανακατατάξεων ξεκίνησε όσο κι αν δε μπορούν οι επιστήμονες να το εκφράσουν ανοιχτά και δυστυχώς, ούτε το πρωτόκολλο του Κιότο, ούτε οι διεθνείς οργανισμοί μας δίνουν το χρόνο και τα εχέγγυα για αναστροφή.
 Αν δεν βιαστούμε, το σύστημα θα λύσει αξιωματικά σε βάρος όλων την ανισορροπία, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως οι "υπερδυνάμεις" δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ψύλλοι που μαλώνουν ποιανού είν ο σκύλος.

pipini